Boka nu News Deal Giveaway

Frisör i Stockholm city

En bra frisör i Stockholm city som klipper, stylar, skapar slingor och färgar efter dem senaste frisyrtrenderna och anpassat efter dina personliga önskemål, färg och formgivning med både klassiska och tidsenliga tekniker. Vi utför professionella hårförlängningar av 100% äkta remy hår, vi hjälper dig med bröllopsfrisyren inför din stora dag, festfrisyren till båda bal och fest och vi jobbar också med nyheter som "brazilian blowout" och den nya revolutionerande succeprodukten Olaplex, läs mer om den här.

Priser för frisörtjänster varierar beroende på hårets tjocklek, längd, tidsåtgång samt materialåtgång. Kom förbi salongen för ett mer exakt pris från någon av våra välrenommerade frisörer.

Stockholm Stylisterna flyttar till Tegnergatan 15, hos Victorias Atelje

Klippning

Färgbehandlingar & permanent

Hårstyling, bal & fest

Brazilian blowout -Keratin behandling

Lifestyle nr 4 2015 Brazilian Blowout Keratinbehandling

Bröllop

Hårförlängning - Extensions

Fransar & Bryn

Vakna upp fräschare med en frans- och brynfärgning eller prova på en permanent fransböjning för mer öppna och framhävda ögon.

Ombokning/avbokning ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.
För större bokningar: såsom makeovers, personal shopping, bröllop, hårförlängningar, events och andra specialbokningar ska om/avbokning ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden (om inga allvarliga händelser, såsom olycksfall/dödsfall av nära och kära föreligger om/avbokningen).
Vi debiterar 100 % av priset ex.moms vid utebliven tid för större bokningar.