Boka nu News Deal Giveaway

Möhippa - Svensexa i Stockholm

Vi erbjuder ett roligt möhippa och svensexa event i Stockholm med ett tema där ni får välja stil på sminkning, hårstyling & fotografering för bruden/brudgummen.
Vi serverar dryck och snacks och efteråt får ni med er hela bildsessionen, som digitala original, högupplösta på CD-skiva
Ni kan även passa på att ta gemensamma gruppbilder, dock ingår styling endast för bruden/brudgummen.

Utöver ett gott humör, ta också med ombyten till fotograferingen! Är ni ett stort sällskap rekommenderar vi att ni även tar med egen dryck.
Stockholm Stylisterna flyttar till Tegnergatan 15, hos Victorias Atelje
Möhippa / Svensexa

Möhippa / Svensexa

Vi erbjuder ett roligt möhippa och svensexa event med ett tema där ni får välja stil på sminkning, hårstyling & fotografering för bruden/brudgummen. Ni kan även passa på att ta gemensamma gruppbilder, dock ingår styling endast för bruden.

Stylingen tar ca 60 minuter och därefter är det ytterligare ca 60 minuter fotografering, hela besöket ska man räkna med att det tar ca 2,5 timma.

Ta gärna med vin och snacks enligt era önskemål.
Samtliga originalbilder från er bildsessionen ingår högupplösta i digital form


Utöver ett gott humör, ta också med ombyten till fotograferingen! Är ni ett stort sällskap rekommenderar vi att ni även tar med en egen dryck.

Vi kan ta emot sällskap upptill 14 personer

3 990:-


Event & Möhippa

Event & Möhippa

Event och möhippa upplägg där samtliga blir sminkade och får både gemensam och enskild fotografering enligt era önskemål. Trevligt för er som vill göra något gemensamt och förena nytta med nöje...mest nöje förstås ;)

Ta gärna med vin och snacks enligt era önskemål.

Samtliga originalbilder från er bildsessionen ingår högupplösta i digital form, både gruppbilder och enskilda bilder.

Man ska räkna med ca 3-4 timmar tidsåtgång beroende på sällskapets storlek.

Priset gäller per/person och med minst 5 deltagare
1 090:-


Ombokning/avbokning ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.
För större bokningar: såsom makeovers, personal shopping, bröllop, hårförlängningar, events och andra specialbokningar ska om/avbokning ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden (om inga allvarliga händelser, såsom olycksfall/dödsfall av nära och kära föreligger om/avbokningen).
Vi debiterar 100 % av priset ex.moms vid utebliven tid för större bokningar.