Boka nu News Deal Giveaway

Referenser & Kunder

Biggest Loser Sverige 2013 & 2014 -Tro, Hopp & Kärlek

Vi är mycket nöjda med det fantastiska stylingjobb som Stockholm Stylisterna gjorde på deltagarna till finalen av Biggest Loser Sverige 2013 & 2014. Deltagarna kände sig fina när de gick ut på scenen och mötte publik och TV-tittare med stort självförtroende!

Vi är väldigt glada att vi fick ihop det här samarbetet med er och att ni hjälpte samtliga att se så strålande ut, både deltagarna och vi är väldigt nöjda med ert jobb!

Tack för ert fina arbete! / Meter Television för Kanal 7 -TV4-Gruppen 


Se vår korta intervju med alla deltagare från Biggest Loser Sverige 2013 & 2014

Simon Kachoa -Vinnare av Biggest Loser Sverige 2013

Simon Kachoa -Vinnare av Biggest Loser Sverige 2013

 

Slanka.se -Makeover av vinnaren i tävlingen Storytelling -Eva Hedsköld

Min berättelse om min ”viktresa” vann första pris i Slankas tävling! Jag gick ner 20 kg - sedan sprang jag halvmaraton! Första priset bestod bland annat av en make over på Stockholm Stylisterna: Ny frisyr med färgning, vacker sminkning och jättebra fotograf. Vilket fantastiskt resultat! Tack Numan med medarbetare för ett proffsigt jobb och en riktigt rolig dag!

Läs historien om Eva Hedskölds viktresa

Besök hennes coach, Anna Insulander, på Slanka Kostrådgivning i Stockholm

Vinnare i tävlingen Storytelling på Slanka.se, Eva Hedsköld

 


 

Fredrika Persson -Bloggare-

Jag var och fotades hos Stockholm Stylisterna för ett par veckor sen till min nya blogg som jag har nu. Bland annat till headern som ni ser men även några andra bilder. Det var riktigt kul att bli sminkad och fotad av dom så kan rekommendera er att göra det.

Fredrika Persson -Bloggare

Sofia Händén -Bloggare-

Stockholms Stylisterna, det är en hårsalong, du kan fixa din make-up, ta grupp bilder, familjebilder, parbilder, prova på att vara modell för en dag, eller boka tid för fotografering. På detta ställe hittar du allt. De säljer även produkter som sminkprodukter bland annat pürminerals som jag faktiskt blev väldigt sugen på att köpa själv. På hemsidan hittar du massor av information om du skulle vilja göra detta. Perfekt att ge bort i present, upplevelse för dig och din partner, eller varför inte som en rolig aktivitet på besöket i Stockholm.

Sofia Händén -Bloggare


 

Therese Kristoffersson -Bloggare-

Vi är SUPERNÖJDA och kan verkligen rekommendera er att ta en tur dit, personalen är otroligt tillmötesgående, trevliga, professionella och service minded!

Vill man ha en stund i lyx och en riktig ego-boost så ta er en tur dit. det var riktigt kul att bli professionellt make:ad och fotograferad! Fotografen sa ju åt oss hur duktiga vi var hela tiden -som sagt en BRA ego-boost!

TUSEN TACK Stockholm Stylisterna och Finest.se för den här LYXIGA stunden!

 

Denise Faith -SM Mästare 2012-Bodybuilding Damer-

Jag är så glad över att jag kom till Stockholm Stylisterna, får fortfarande ett leende på läpparna när jag tänker tillbaka på mitt besök! Alla borde få uppleva ett så genuint och professionellt företag, bra tjänster och trevliga människor, kan varmt rekommendera Stockholm Stylisterna!

Kram Denise Faith

Emma-Jennie Larsson -Bloggare-

Fy sjutton vilken bra dag och vilken underbar fotografering hos Stockholmsstylisterna. Det var så roligt och vi fick ett jättebra mottagande. Tjejen som sminkade var underbar likaså fotografen. Tack för en fantastisk förmiddag och för att jag fick känna mig så fin!! Kommer defenetivt komma tillbaka inom en snar framtid.


Fredrik Björn -Bloggare och krönikör-

Jag är supernöjd med resutltatet, bra service och trevlig personal. Professionell fotograf! Många Plus!!! :D

Elin Sundgren -Bloggare-

Mitt besök hos Stockholm Stylisterna var jättekul, absolut en dag jag aldrig kommer att glömma.

Alla var så trevliga och gästvänliga och både sminkningen och bilderna blev superbra!

Är verkligen jättenöjd över bilderna och har fått massa beröm för de.
Jag skulle absolut kunna tänka mig att komma tillbaka igen eller rekommendera vänner att åka dit så att även de kan få bli en modell för en dag.

Jeannine Castro Inostroza

Jag ville bara tacka för en underbar foto upplevelse jag fick! Ville också berätta att jag tvekade o komma i början, just för att jag är en sådan person som aldrig blir nöjd när man ser sig själv på bild. Men ni kunde verkligen vända på det helt o hållet :) och är mer än glad för det! Tack igen, ni är alla jätte fina människor verkligen.

Jag kommer gärna igen, haha. Massa kramar! :) Mvh Jeannine Castro Inostroza

Annica Nilsson -Bloggare-

Måste berömma Stockholm Stylisterna lite extra. Serviceinriktade människor som verkligen tog sig tid och lyssnade på egna önskemål, proffsig fotograf dessutom som fick den mest kameraskygga människan att känna sig aningen snygg framför linsen. Häftigt!


 

Emelie Irewald - Artist-

Tack Stockholm Stylisterna för skitsnygga promotionbilder!
Dem kommer pryda min hemsida och fanpage snarast!


 


Sandra Bergqvist -bloggare och make up artist-

Tack Stockholm Stylisterna!

Ni gjorde ett fantastiskt jobb när ni fotade mig för min blogg.

Ge en present till mormor, morfar, farmor, farfar, föräldrar, svärföräldrar eller syskon Gå in och kolla: www.stockholmstylisterna.se, att ge bort ett foto med ett minne är aldrig fel! Tack, tack tusen tack Stockholm Stylisterna!

Vivianne Romanos -modell och skådespelerska-

Vinnare av Colgates nästa leende. Av alla mina plåtningar under min karriär som modell och skådespelerska så har Stockholm Stylisterna stått för mina absolut bästa. Förutom de otroligt vackra bilderna som resultat har jag varje gång haft det så himla roligt under fotosessionerna. Jag kommer helt utan tvekan att återvända till Stockholm Stylisterna för fler framtida plåtningar!

Diana Svensk -konstnär/entreprenör/designer/bloggare-

Tack Stockholms Stylisterna som fixade de här fina nya header-bilderna! I love it!! Hoppas ni också gillar, nedan är ytterligare några favoriter :-)

Magnus F. Svalenborn
Chairman
The Swedish Entrepreneur Society

På kort tid är du trevligt bemött, konverserad med de vackraste leenden av Camilla, Jennie och Amanda. Någon timme senare kan du inte förstå att du kan se så bra ut på bild. Tack för ett professionellt arbete Stockholm Stylisterna.

Mina varmaste rekommendationer går till er.

Ödmjukaste hälsning, Magnus F. Svalenborn

Stort GrattisEn av alla våra supertrevliga kunder har varit med i en rolig tävling och framröstats till Årets Glasögonbärare 2011! Stort Grattis till Malin Fredriksson önskar vi på Stockholm Stylisterna!

http://www.facebook.com/Specsaverssverige?sk=app_314774995208070


Skidinfo.seVi har använt Stockholm Stylisterna upprepade gånger vid våra plåtningar. Det är perfekt när allt finns på ett ställe: studio, frisör och sminkös. En bonus är även att all personal är professionella och väldigt hjälpsamma. Det är svårt att ha lång framförhållning inom tidningsbranschen, och goda samarbetspartners är ofta flexibla. Stockholm Stylisterna är just detta, de har med öppna armar räddat oss åtskilliga gånger när andra har strulat till det.

Roger Folkhage
F.d chefredaktör MAN
Nuvarande redaktör på Skidinfo.se

My showroomMyshowroomTV - I LOVE FASHION - Paow from Myshowroom on Vimeo.


Lifestyle Magazine

 

Stockholm Stylisterna har ett helgjutet koncept där styling är i fokus. Deras stylister har en känsla för visuella samarbeten vilket gör det enkelt för mig som moderedaktör att förmedla ett jobb. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

-Ricki Petrini, Lifestyle Woman

 

 

Sibel

Jag tyckte att det var jätteroligt! Ludmila som fixade mitt hår och make up var supertrevlig, väldigt duktig och var noga med att jag blev nöjd och att stylingen passade till mina outfits. Gullig och härlig stämning och oerhört bra service hela kvällen. En riktig girlpowerkväll!

Sibel Redzep


 

Fokus

 

I min roll av ordförande i fotoklubben Fokus på Handelshögskolan i Stockholm vill jag framföra ett stort tack till Stockholmstylisterna. Fokus medlemmar blev varmt välkomnade till en riktigt lärorik undervisning i hur man fotograferar i en studio. Vi blev bemötta av en entusiastisk fotograf som med stort intresse visade hur studioutrustning fungerar, vilka kamerainställningar man bör använda vid porträttfotografering samt vad man bör tänka på när man kommunicerar med den som ska bli fotograferad. Stockholmstylisterna försåg oss dessutom med en modell på vilken vi kunde träna de erhållna teoretiska kunskaperna. Samtliga medlemmar som närvarade är oerhört nöjda med den pedagogiska undervisning vilken Stockholmstylisterna bjöd på. Vi har haft enorm nytta av det vi fått lära oss i våra fotoprojekt. Jag hoppas att fler kan få ta del av samma berikande lektion i studiofotografering i framtiden!

Paulina Nordebrand Ordförande i Fokus

 

 

Min ManTidningen Min Man, från Media Puls tackar Stockholm Stylisterna för ett givande samarbete. Stockholm Stylisterna har på ett vänligt och professionellt sätt infriat både Tidningens samt vår tävlandes förväntningar i ”Gör om Mig”-reportaget som presenterades 6 dec 2010.

Albin Sandqvist, Projektledare Min Man