Boka nu News Deal Giveaway

Homestyling i Stockholm

 

Homestyling i Stockholm för dig som vill få en mer trivsam bostad med en professionell touch eller för en mer framgångsrik försäljning inför en bostadsvisning. Det är få tjänster som betalar sig själva så väl och dessutom kan höja värdet på din läghenhet med så pass små medel som en professionell homestyling, Vi hjälper dig helt enkelt att tjäna mer pengar på din försäljningen, vare sig det är en liten etta eller en stor villa. En stor fördel är också att homestyling är avdragsgillt, så kostnaden dras av från reavinsten av bostadsförsäljningen.


Ladda hem blanketter här:

Blankett K6 - Försäljning av bostadsrätt

Blankett K5 - Försäljning av småhus


Våra priser är ett ungefärliugt estimat på hur mycket tid och vilket pris din homestyling hamnar på, för att få en närmare prisuppgift ber vi dig göra en prisförfrågan så återkommer vi till dig för att ge en offert som är anpassad till dina behov.
Förutom att kolla över rum och kök så ser självklart till så att du får en inbjudande hall, en mysig balkong eller uteplats -Homestyling är en försköning av hela din bostad men kan också rikta sig till enskilda rum om man vill.Homestyling kan kompletteras med tex:

-Flyttfirma/extrapersonal för ommöblering av otympliga möbler
-Hyra av passande möbler och inredningsdetaljer
-Flyttkostnader och förvaring av era befintliga möbler
-Städning inför visning
-Fotografering till bostadsprospekt
Homestaging -Inredning av tom bostad

Hyra av möbler och inredningsdetaljer kommer förstås även behövas om du behöver hjälp med att inreda en tom bostad inför visning, detta för att visa upp potencialen i bostaden och för att få attraktiva bilder till bostadsprospektet. Vi utgår från våra homestyling paket och kompletterar dessa med inhyrening av möbler. Hör av dig till oss för att få ett prisförslag.


Vi samarbetar med Flyttfirman 4 Ess vid flytt och städning.

Flyttfirman 4 Ess