SMINKÖS I STOCKHOLM

Sminkös / make up artist i Stockholm och omkring liggande städer, vi samarbetar med make up artister som sminkar hemma hos dig, på hotellrummet, kontoret och andra offentligt passande miljöer, jobbet är där du är. Alla tänkbara tjänster inom make up erbjuds, som en vanlig vardagsdags make up, läcker fest make up, skrämmande maskerad sminkning, sagolik ansiktsmålning och annat. Här kan du boka sminkös till både stora och små uppdrag, en make up artist likaväl som ett team av make up artister.
Samtliga priser visas som från priser och sätts individuellt utifrån uppdrag och beroende på vilken frilansande sminkös som är tillgänglig.

Make up

Make up i Stockholm, färger som förskönar eller förvandlar, låt oss ta fram dina nya make up färger för vardagen såväl som förhöja dina speciella tillfällen, du kan anlita oss till allt från bröllop & fest till maskerad och barnkalas.

KVÄLLS MAKE UP / FEST MAKE UP1200:-Läs mer Köp
DAG MAKE UP1200:-Läs mer Köp
TEST AV BRUD MAKE UP800:-Läs mer Köp
TEST AV BRUDUPPSÄTTNING800:-Läs mer Köp
MAKE UP FÖR TÄRNA1500:-Läs mer Köp
BRUD MAKE UP2500:-Läs mer Köp
HÅRUPPSÄTTNING FÖR TÄRNA1500:-Läs mer Köp
BRUDUPPSÄTTNING INKL. KONSULTATION2500:-Läs mer Köp

 

 


Make up artister

Make up artisterna vi samarbetar med jobbar både inom och utanför Stockholm, hemma hos dig likväl som ute på ett slott och annan passande miljö. Ta en titt på make up artisternas senaste inlägg från Instagram och läs den korta presentationen om deras speciella profession eller utgå från dem tjänster vi har paketerat. Många av sminköserna är även utbildade hårstylister och du kan då även se deras priser inom den kategorin.

Kontakta oss om du vill boka en specifik make up artist eller om behöver få ihop ett team av sminköser till ett event eller annat evenemang samt om du har andra frågor.

En bokning föregås av en förskottsbetalning på 25% och därefter en slutbetalning på resterande belopp senast på bokningsdagen.

Läs make up artisternas personliga presentation nedan, vi presenterar inte make up artisterna med namn utan endast med bokningskod som gäller för respektive make up artist.

 

 

Bokningskod

mua01

 

[wdi_feed id=”16″]

 


 

Bokningskod

mua02

Utbildad Makeup-artist samt Frisör med Björn Axén examen.
Jag jobbar med såväl företag som privatpersoner och erbjuder allt från brudmakeup och bruduppsättning till en snygg festmakeup eller trendig hårstyling inför fest/event eller bara när du vill känna dig extra snygg. Jag älskar att få skapa en helhet och åker ut till den plats som passar dig bäst.

Utbildningar:

*Makeup-artist hos Makeupstudion i *Stockholm

*1 års maskör utbildning, Stockholm

*Björn axen Academy’s frisör utbildning och Björn axen examen

Gratis resekostnad inom Stockholm området!

 

[wdi_feed id=”17″]

 


 

Bokningskod

mua03

 

[wdi_feed id=”18″]

 


 

Bokningskod

mua04

23 årig make up artist från Stockholm – är en professional makeupartist inom foto, film, teater, fx makeup och skönhets makeup med 4års erfarenhet i branschen. Jag erbjuder alla tjänster inom makeup och enbart inom Stockholms områdena.

– Jag brinner för att binda nya kontakter, träffa nya människor, inspirera, att skapa och tänka utanför ramarna. Jag älskar mitt jobb och går alltid in 100% på allt jag gör.

Tveka inte på att boka mig!

 

[wdi_feed id=”19″]

 


 

Bokningskod

mua05

5 års erfarenhet inom sminkbranschen. Sminkar i en mjuk stil med en elegant touch. Kika in mina tidigare sminkningar bilder på instaflödet här nere

 

[wdi_feed id=”20″]

 


Bokningskod

mua06

Hej, jag gör  allt inom makeup och om jag inte vet hur man gör något så tar jag reda på det för att kunna göra ett perfekt jobb. Gör även hårstyling och uppsättningar. Jag vill alltid uppfylla kunders önskemål och lämnar inte jobbet förän jag är säker på att alla inblandade är 100% nöjda!

Jag kommer i tid, gör ett bra jobb och är pålitlig, detta gör  mig till ett säkert val till erat event!

[wdi_feed id=”40″]

 


 

Bokningskod

mua07

Jag har jobbat som MUA sedan 2014 och det är bland dom bästa jobben! Jag får konstant träffa så himla härliga människor och jag älskar att hjälpa folk att framhäva sina vackra drag! Jag lyssnar mycket på kunden och vad hen vill ha, jag hjälper till med tips om så önskas. Jag jobbar främst inom Stockholms län, men för en extra reseavgift kan längre resor funka. (Reseavgiften varierar beroende på reselängd)

Jag kan utföra mitt jobb i din bostad eller ditt val av plats, tex plats där bröllop ska ske.

 

[wdi_feed id=”41″]


 

Bokningskod

mua08

32 år och har jobbat i 10 år. Gör smink, hår och fransar. Jag jobbar både på location och kan ta emot kunder på en salong i Sundbyberg. Utanför Stockholmsområdet tillkommer reseersättning.

Kram

 

[wdi_feed id=”42″]

 


 

Bokningskod

mua09

Certifierad Makeup Artist i Stockholm utbildad på International makeup center (IMC)
Jag kommer hem till dig eller dit du önskar.

Hör gärna av dig med dina önskemål eller frågor!

 

[wdi_feed id=”43″]


 

 

Ombokning/avbokning av frisörbehandlingarna enligt följande: klippning, färgning, toning, slingor, permanent och frans och bryn paket ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.
Ombokning/avbokning av hårförlängningar,  bal & festfrisyer, bröllopstjänster och samtliga tjänster under fotograf, sminkös, hårstylist och personal shopper ska ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.