FOTOGRAF I STOCKHOLM

Våra fotografer erbjuder tjänster brett inom fotografi, läs om deras speciella profession eller utgå från dem tjänster vi har paketerat. Du kan tex boka familjefotografering, babyfotografering, nyföddsfotografering, företagsfotografering, eventfotografering, porträttfotografering, gravidfotografering och modell för en dag. Samtliga fotografer jobbar i fotostudios i Stockholm men kan också bokas till andra närområden, tex om man vill ha fotografering i en speciell miljö, såväl utomhus som inomhus eller om det är mer praktiskt att fotografen kommer till ert företag än att ni alla ska komma till fotografen.

Fotografering

Boka en personlig fotografering, hemma hos dig eller i en utvald miljö för att skapa just den känslan du vill ha på bilderna. Du kan även kombinera det med studiofotografering, styling eller andra tjänster.
Upplägget passar jättebra för familjer, morgongåva bilder, skapa modellportfolio, gravidbilder, par och självklart för dig som vill ha bilder på din nyfödda bebis.

Du kan också välja några av våra populära studiopaket där både styling och fotografering ingår. Vi levererar bilder av hög kvalitet, i digitalform och med fri användningsrätt.

FOTOGRAFERING, 30 MIN

750:-Läs mer Köp
FOTOGRAFERING, 60 MIN
1500:-Läs mer Köp
FOTOGRAFERING INKL. 3 BILDER
1200-Läs mer Köp
FOTOGRAFERING INKL. 5 BILDER

1700-Läs mer Köp
FOTOGRAFERING INKL. 10 BILDER2100:-Läs mer Köp
FOTOGRAFERING INKL. 15 BILDER

2500-Läs mer Köp
FOTOGRAFERING INKL. ALLA BILDER
3000:-Läs mer Köp
HÅRSTYLING I SAMBAND MED FOTOGRAFERING
300:-Läs mer Köp
RETUSCHERING
350:-Läs mer Köp
RETUSCHERING AV 5 BILDER
500:-Läs mer Köp

Modell för en dag

Modell för en dag är en upplevelse som ger dig minnen för livet med professionell sminkning och studiofotografering!

Vår målsättning är inte bara att du ska ha en rolig och upplyftande stund utan att du också ska gå härifrån med många snygga bilder. Det som skiljer oss åt är att vi tar stor stolthet i att få just dig att se bra ut. Oavsett vem du är eller vilken typ av bilder du vill ha. Att du har kul och är nöjd är viktigt för oss! Dem här paketen passar bra för dig som vill ha snygga porträtt att använda till CV, dina privata profilbilder i sociala medier såsom Linkedin och Facebook men även för gravida som vill få snygga exclusiva gravidbilder eller om man bara vill ha fina professionella bilder på sina barn.

Vi tar de flesta typer av bilder, både vanliga porträtt, coolare modebilder eller helt enkelt snygga bilder för vardagligt bruk men även konstnärliga och sensuella som tex för morgongåva.  Vi lyssnar gärna på dina önskemål och anpassar fotograferingen, många vill tex ta bilder i fotostudion kombinerat med bilder utomhus som tex en park, offentlig miljö eller hemma, alla paket går att kombinera ihop.

 

GÖR DITT MODELL FÖR EN DAG PAKET UNIKT!
– LÄGG TILL VALFRIA BEHANDLINGAR FRÅN:

  • Personal shopper
  • Frisör

Åldersgräns 18 år, är du yngre krävs målsmans sällskap.

MODELL FÖR EN DAG INKL. 3 BILDER1500:-Läs mer Köp
MODELL FÖR EN DAG INKL. 5 BILDER2000:-Läs mer Köp
MODELL FÖR EN DAG INKL. 10 BILDER2400:-Läs mer Köp
MODELL FÖR EN DAG INKL. 15 BILDER2800:-Läs mer Köp
MODELL FÖR EN DAG INKL. ALLA BILDER3300:-Läs mer Köp
HÅRSTYLING I SAMBAND MED FOTOGRAFERING
300:-Läs mer Köp
RETUSCHERING
350:-Läs mer Köp
RETUSCHERING AV 5 BILDER
500:-Läs mer Köp

Familjefotografering

En trevlig fotoupplevelse för familjer i Stockholm, skapa minnena som kommer pryda hemmet i många år framöver, kanske med ett album, en snygg canvas tavla, julkorten, en fotovägg eller bara för sociala medier.

Våra fotografer kan bokas i både studio och hem, eller varför inte en park eller annan passande miljö, vi har färdiga paket anpassar gärna efter era egna önskemål också.

Dem bilder ni köper får ni med er som original, högupplösta i digitalform.

I priset ingår fri användningsrätt, dvs fullständiga rättigheter för både tryck och digital media, på obegränsad tid och utan källangivelse. Rättigheterna gäller endast privat bruk. För bruk i företags sammanhang se Företagsfotografering.

PAR & FAMILJEFOTOGRAFERING INKL. 5 BILDER

2500:-Läs mer Köp
PAR & FAMILJEFOTOGRAFERING INKL. 10 BILDER
3000:-Läs mer Köp
PARFOTOGRAFERING INKL. ALLA BILDER
3500:-Läs mer Köp
FAMILJEFOTOGRAFERING INKL. ALLA BILDER (2-3 personer)

3500:-Läs mer Köp
FAMILJEFOTOGRAFERING INKL. ALLA BILDER (4-7 personer)3900:-Läs mer Köp
FAMILJEFOTOGRAFERING INKL. ALLA BILDER (upptill 13 personer)7500:-
Läs mer Köp
HÅRSTYLING I SAMBAND MED FOTOGRAFERING
300:-Läs mer Köp
RETUSCHERING
350:-Läs mer Köp
RETUSCHERING AV 5 BILDER
500:-Läs mer Köp

Babyfotografering

Babyfotografering i Stockholm

Babyfotografering inom Stockholm, skapa minnen som varar för livet!
Babyfotograferingen är för många dem mest minnesvärda och mest bevarade bilderna som man tar, man skapar album och snygga tavlor som man använder och njuter av många år framöver, ibland finns dem bilderna upphängda i hemmet för all framtid, för att blickas tillbaka på och påminna oss om dem söta glädjande små baby stunderna.

Babyfotograferingen kan man ha när bebisen har börjat sitta, ge härligt värmande blickar, skratta och göra små mysiga grimaser, där man fotar de där söta bilderna på små babyhänder och fötter, ofta kan åldern 3-6 månader vara passande.
Ha i åtanke att klippa och göra rent naglarna.

Nyföddfotografering bokar man gärna inom dem första veckorna från förlossningen, när bebisen är nyfödd och fortfarande sover ihopkrupen eller tittar fram med sina nyvakna små plirande ögon,

Ta gärna med några av dem personliga saker som ditt barn är fäst vid som tex snuttefilt, nalle, leksak mm. Ha även i åtanke om det är någon speciell filt/pläd som ni brukar/vill använda som er baby ska ligga på.

I våra priser ingår fri användningsrätt, dvs fullständiga rättigheter för både tryck och digital media, på obegränsad tid och utan källangivelse. Rättigheterna gäller endast privat bruk. För bruk i offentliga och företagssammanhang se Företagsfotografering eller gör en prisförfrågan.

BABYFOTOGRAFERING INKL. 3 BILDER

1200:-Läs mer Köp
BABYFOTOGRAFERING INKL. 5 BILDER
1700:-Läs mer Köp
BABYFOTOGRAFERING INKL. 10 BILDER
2100:-Läs mer Köp
BABYFOTOGRAFERING INKL. 15 BILDER

2500:-Läs mer Köp
BABYFOTOGRAFERING INKL. ALLA BILDER3000:-Läs mer Köp
RETUSCHERING
350:-Läs mer Köp
RETUSCHERING AV 5 BILDER
500:-Läs mer Köp

Företagsfotografering

Fotografering i Stockholm, fotografering för företagets ledning och personal i både småföretag och storföretag, våra fotografer jobbar i Stockholm med omnejd, i fotostudio, offentliga miljöer eller på plats i ert företags egna lokaler.

Personligt bemötande, hög kvalitet, bra och snabb service med okomplicerade avtalsförhållanden för bildrättigheter är våra ledord.

Vi tillgodoser ditt företag med professionellt tagna studiobilder till rimliga priser. Ni får fullständiga rättigheter till bilderna, vilket ger er fri användningsrätt under obegränsad tid, ni behöver inte hålla reda på något utgångsdatum för bildrättigheterna eller uppge någon källangivelse. Bilderna levereras högupplösta i digitalform.

OffertförfråganOffert Offert
PERSONALFOTOGRAFERING INKL. 1 BILD1500:-Läs mer Köp
PERSONALFOTOGRAFERING INKL. 2 BILDER1800:-Läs mer Köp
PERSONALFOTOGRAFERING INKL. 3 BILDER2100:-Läs mer Köp
HÅRSTYLING I SAMBAND MED FOTOGRAFERING
300:-Läs mer Köp
RETUSCHERING
350:-Läs mer Köp
RETUSCHERING AV 5 BILDER500:-Läs mer Köp

Event

Event i Stockholm, via oss kan du boka färdiga paket i någon av dem studios vi jobbar med eller planera något med oss anpassat efter dina behov. Du kan boka fotografer, sminköser, hårstylister och stilrådgivare inom mode/kläder.

Vi blir kontaktade för uppdrag där man kan behöva en stylist likaväl som uppdrag där ett större team av stylister kan behövas. Frågan är fri, så kolla gärna med oss om vi har möjligheten att hjälpa dig.

FÖDELSEDAGSEVENT890:-Läs mer Köp
EVENT & MÖHIPPA1090:-Läs mer Köp
MÖHIPPA & SVENSEXA4000:-Läs mer Köp

FOTOGRAFER

Fotograferna vi samarbetar med jobbar i huvudsak inom Stockholm men tar även emot uppdrag där fotografering sker i närorterna utanför Stockholm, fotografering kan ske i fotostudio, offentliga platser, på företag, parker och hemmiljö.

Här presenterar vi i korta drag samtliga fotografer med deras främsta profession och ger dig samtidigt en liten inblick i hur deras bilder kan se ut. Vi ger dig dem senast uppladdade bilderna på Instagram för att få ett levande innehåll och regelbundet nytt material, det kan också ge dig en personligare insikt då sociala medier ofta berättar mer än bara om ens profession.

Kontakta oss om du vill boka en specifik fotograf och dennes tjänster, priser och paket här under är fotografens egna, och där gäller fotografens personliga villkor. En bokning föregås av en förskottsbetalning på 25% och därefter en slutbetalning på resterande belopp senast på bokningsdagen.

 

Läs fotografernas personliga presentation nedan, vi presenterar inte fotograferna med namn utan endast med bokningskod som gäller för respektive fotograf.

 

 

Bokningskod

f01

Jobbar som frilansfotograf och har flera års erfarenhet av fotografering med främst mode, modell-, porträtt, reklamfotografering, produktfotografering och fotografering för speciella ändamål såsom bröllop och portfoliobilder.

Regi är en kunskap jag även jobbar mycket med i min roll som fotograf, för att visa modellen hur agerande och poserande kan skapa varierande och spännande bilder där syftet är att lyfta fram modellens personlighet, mångfald eller för att fånga en speciell känsla i bilden.
Mina kunder är tidningar som Glaze, Frida, Julia och Solo. Andra kunder är olika reklambyråer, bildbyråer, restauranger, kläd och sminkmärken, kända personer, artister och privatpersoner.

Målsättningen är – att oavsett anledningen till dina bilder kan du lita på att dina önskemål alltid är i fokus och att du får ett professionellt bemötande och bilder som överträffar dina förväntningar.

 

[wdi_feed id=”9″]

 


Bokningskod

f02

Fotograf baserad i Stockholm som arbetar främst inom mode, redaktionell och kommersiell fotografering. Jag växte upp i en liten stad omgiven av skogen, där jag först började med att fotografera och filma mina vänner medans vi åkte runt på våra skateboards runt om i staden och försökte lära mig nya knep.

Jag flyttade till Stockholm efter examen från Gamleby School of Photography och jag började frilansa som fotograf assistent och retuscherare innan jag började arbeta som fotograf. Jag älskar att arbeta med naturligt ljus på plats, och om jag kunde skulle jag göra det hela tiden. Men att bo i Sverige betyder att det bara är ett alternativ för halvåret och resten spenderar jag i studion. Huruvida på plats eller i studion är alltid mitt mål att berätta en historia med mitt fotografi, och jag försöker alltid att fånga skönheten och det unika hos personen framför min kamera med mycket liv och uppmärksamhet på detaljer.

 

[wdi_feed id=”10″]

 


Bokningskod

f03

Jag fotograferar barn i alla åldrar, stora och små familjer, modeller och möhippor, bröllop, fitness, natur, produkter och företag. Fotostudion finns i centrala Stockholm men jag fotar gärna också on location både i olika naturliga miljöer, kontor, hem och offentliga platser. Kontakta mig om ert bildbehov så ser jag till att överträffa era förväntningar på ett avslappnat, glatt och personligt sätt, välkomna!

 

[wdi_feed id=”44″]

 


Bokningskod

f04

Text och bilder kommer

 

 

 


Bokningskod

f05

Jag fotograferar dig så som du själv vill och vi gör alla typer av bilder och fotojobb i vår centrala studio i Stockholm. Erbjuder allt från CV- eller Facebookbilder, till levande familjebilder och företagsporträtt.

 

[wdi_feed id=”46″]

 


Bokningskod

f06

Vackra och känslofyllda ögonblick i rätt ögonblick! Jag följer er från några timmar till hela dagen.

Även pre-wedding fotografering! Parbilder i en kärlekshistoria, tryckt i ett litet album (var ute i god tid före Bröllopet).

 

[wdi_feed id=”47″]

 


Bokningskod

f07

Modellfotografering/Portfolioutveckling för alla!

Jag har stor erfarenhet av Modellfotograferingar – Alla teman anpassas till Kundens önskemål!
Du behöver inte vara modell för att fotografera med mig, det går bra att göra som en rolig grej, Ego-boost, eller ge bort som en present.
Det ska vara roligt att fotograferas och under plåtningen ges instruktioner så det blir enkelt att få snygga bilder!

 

[wdi_feed id=”48″]

 


Bokningskod

f08

Eventfotograf med bilder anpassat efter dina önskemål med Snabb Leverans!
Jag har stor erfarenhet av företagsevent, mässor och uppträdanden.

 

[wdi_feed id=”49″]

 


Bokningskod

f09

Barn och familje fotografering i Studio eller Utomhus när vädret tillåter.
Jag har flerårig erfarenhet av Bebis, Barn och Familjfotografering.
Bilder väljs genom webbgalleri och levereras Högupplöst via nedladdningslänk.

Jag fokuserar på att skapa både vackra och känslofyllda bilder.

 

[wdi_feed id=”50″]

 

 


Fotostudios

Det här är dem fotostudios i Stockholm våra fotografer jobbar på men du kan även boka fotografering på valfri plats, som tex på kontoret, hemma, en park eller andra offentliga miljöer.

Vill du ha förslag på andra passande miljöer, utomhus såväl som inomhus så fråga oss, våra fotografer har gått om erfarenhet och fantasi.

Adress: Borgargatan 2, Hornstull (stor rundad röd portdörr i hörnet av fastigheten, ring på knappen där det står fotostudio)

 

Adress: Holländargatan 27, Stockholm City

 

Adress: Agnes Lagerstedts gata 21, Fruängen (på baksidan av fastigheten)

 

Adress: Brantingsgatan 54, Stockholm

 

Ombokning/avbokning av frisörbehandlingarna enligt följande: klippning, färgning, toning, slingor, permanent och frans och bryn paket ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.
Ombokning/avbokning av hårförlängningar,  bal & festfrisyer, bröllopstjänster och samtliga tjänster under fotograf, sminkös, hårstylist och personal shopper ska ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.