FOTOGRAFER I STOCKHOLM

Fotograferna vi samarbetar med jobbar i huvudsak inom Stockholm men tar även emot uppdrag där fotografering sker i närorterna utanför Stockholm, fotografering kan ske i fotostudio, offentliga platser, på företag, parker och hemmiljö.

Här presenterar vi i korta drag samtliga fotografer med deras främsta profession och ger dig samtidigt en liten inblick i hur deras bilder kan se ut. Vi ger dig dem senast uppladdade bilderna på Instagram för att få ett levande innehåll och regelbundet nytt material, det kan också ge dig en personligare insikt då sociala medier ofta berättar mer än bara om ens profession.

Kontakta oss om du vill boka en specifik fotograf och dennes tjänster, priser och paket här under är fotografens egna, och där gäller fotografens personliga villkor. En bokning föregås av en förskottsbetalning på 25% och därefter en slutbetalning på resterande belopp senast på bokningsdagen.

 

Läs fotografernas personliga presentation nedan, vi presenterar inte fotograferna med namn utan endast med bokningskod som gäller för respektive fotograf.

 

 

Bokningskod

f01

Jobbar som frilansfotograf och har flera års erfarenhet av fotografering med främst mode, modell-, porträtt, reklamfotografering, produktfotografering och fotografering för speciella ändamål såsom bröllop och portfoliobilder.

Regi är en kunskap jag även jobbar mycket med i min roll som fotograf, för att visa modellen hur agerande och poserande kan skapa varierande och spännande bilder där syftet är att lyfta fram modellens personlighet, mångfald eller för att fånga en speciell känsla i bilden.
Mina kunder är tidningar som Glaze, Frida, Julia och Solo. Andra kunder är olika reklambyråer, bildbyråer, restauranger, kläd och sminkmärken, kända personer, artister och privatpersoner.

Målsättningen är – att oavsett anledningen till dina bilder kan du lita på att dina önskemål alltid är i fokus och att du får ett professionellt bemötande och bilder som överträffar dina förväntningar.

 

[wdi_feed id=”9″]

 


Bokningskod

f02

Fotograf baserad i Stockholm som arbetar främst inom mode, redaktionell och kommersiell fotografering. Jag växte upp i en liten stad omgiven av skogen, där jag först började med att fotografera och filma mina vänner medans vi åkte runt på våra skateboards runt om i staden och försökte lära mig nya knep.

Jag flyttade till Stockholm efter examen från Gamleby School of Photography och jag började frilansa som fotograf assistent och retuscherare innan jag började arbeta som fotograf. Jag älskar att arbeta med naturligt ljus på plats, och om jag kunde skulle jag göra det hela tiden. Men att bo i Sverige betyder att det bara är ett alternativ för halvåret och resten spenderar jag i studion. Huruvida på plats eller i studion är alltid mitt mål att berätta en historia med mitt fotografi, och jag försöker alltid att fånga skönheten och det unika hos personen framför min kamera med mycket liv och uppmärksamhet på detaljer.

 

[wdi_feed id=”10″]

 


Bokningskod

f03

Jag fotograferar barn i alla åldrar, stora och små familjer, modeller och möhippor, bröllop, fitness, natur, produkter och företag. Fotostudion finns i centrala Stockholm men jag fotar gärna också on location både i olika naturliga miljöer, kontor, hem och offentliga platser. Kontakta mig om ert bildbehov så ser jag till att överträffa era förväntningar på ett avslappnat, glatt och personligt sätt, välkomna!

 

[wdi_feed id=”44″]

 


Bokningskod

f04

Text och bilder kommer

 

 

 


Bokningskod

f05

Jag fotograferar dig så som du själv vill och vi gör alla typer av bilder och fotojobb i vår centrala studio i Stockholm. Erbjuder allt från CV- eller Facebookbilder, till levande familjebilder och företagsporträtt.

 

[wdi_feed id=”46″]

 


Bokningskod

f06

Vackra och känslofyllda ögonblick i rätt ögonblick! Jag följer er från några timmar till hela dagen.

Även pre-wedding fotografering! Parbilder i en kärlekshistoria, tryckt i ett litet album (var ute i god tid före Bröllopet).

 

[wdi_feed id=”47″]

 


Bokningskod

f07

Modellfotografering/Portfolioutveckling för alla!

Jag har stor erfarenhet av Modellfotograferingar – Alla teman anpassas till Kundens önskemål!
Du behöver inte vara modell för att fotografera med mig, det går bra att göra som en rolig grej, Ego-boost, eller ge bort som en present.
Det ska vara roligt att fotograferas och under plåtningen ges instruktioner så det blir enkelt att få snygga bilder!

 

[wdi_feed id=”48″]

 


Bokningskod

f08

Eventfotograf med bilder anpassat efter dina önskemål med Snabb Leverans!
Jag har stor erfarenhet av företagsevent, mässor och uppträdanden.

 

[wdi_feed id=”49″]

 


Bokningskod

f09

Barn och familje fotografering i Studio eller Utomhus när vädret tillåter.
Jag har flerårig erfarenhet av Bebis, Barn och Familjfotografering.
Bilder väljs genom webbgalleri och levereras Högupplöst via nedladdningslänk.

Jag fokuserar på att skapa både vackra och känslofyllda bilder.

 

[wdi_feed id=”50″]

 

 


Ombokning/avbokning av frisörbehandlingarna enligt följande: klippning, färgning, toning, slingor, permanent och frans och bryn paket ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.
Ombokning/avbokning av hårförlängningar,  bal & festfrisyer, bröllopstjänster och samtliga tjänster under fotograf, sminkös, hårstylist och personal shopper ska ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.