MODELL FÖR EN DAG I STOCKHOLM

Modell för en dag för dig som bor i Stockholm, en upplevelse som ger dig minnen för livet med professionell sminkning och studiofotografering!

Vår målsättning är inte bara att du ska ha en rolig och upplyftande stund utan att du också ska gå härifrån med många snygga bilder. Det som skiljer oss åt är att vi tar stor stolthet i att få just dig att se bra ut. Oavsett vem du är eller vilken typ av bilder du vill ha. Att du har kul och är nöjd är viktigt för oss! Dem här paketen passar bra för dig som vill ha snygga porträtt att använda till CV, dina privata profilbilder i sociala medier såsom Linkedin och Facebook men även för gravida som vill få snygga exclusiva gravidbilder eller om man bara vill ha fina professionella bilder på sina barn.

Vi tar de flesta typer av bilder, både vanliga porträtt, coolare modebilder eller helt enkelt snygga bilder för vardagligt bruk men även konstnärliga och sensuella som tex för morgongåva.  Vi lyssnar gärna på dina önskemål och anpassar fotograferingen, många vill tex ta bilder i fotostudion kombinerat med bilder utomhus som tex en park, offentlig miljö eller hemma, alla paket går att kombinera ihop.

Åldersgräns 18 år, är du yngre krävs målsmans sällskap.

MODELL FÖR EN DAG INKL. ALLA BILDER3300:-Läs mer Köp
HÅRSTYLING I SAMBAND MED FOTOGRAFERING
500:-Läs mer Köp

Ombokning/avbokning av frisörbehandlingarna enligt följande: klippning, färgning, toning, slingor, permanent och frans och bryn paket ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.
Ombokning/avbokning av hårförlängningar,  bal & festfrisyer, bröllopstjänster och samtliga tjänster under fotograf, sminkös, hårstylist och personal shopper ska ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.