PERSONAL SHOPPING I STOCKHOLM

En personlig stylist och personal shopper hjälper dig framhäva dina bästa sidor, vår huvudsak är att jobba med kläder men vi utgår från en helhet så din outfit stämmer ihop med din personlighet. Vi vill hjälpa dig skapa din nya stil, förnya din garderob, hitta kläder med bättre passform och se till att du ser ut och känner dig som den bästa på ditt jobb, vi vill ta fram ditt bästa jag. Samtidigt ger vi dig kunskapen att själv kunna tillämpa det här bland butikernas utbud, så att du vet vart du ska gå och vilken typ av kläder du ska leta efter, så att du undviker hamna i samma gamla mönster som tidigare.
Du kan även göra det här med vänner i det paketet vi kallar för gruppshopping, det blir ett trevligt sätt att umgås under tiden som ni får professionella råd och tips.
Genom oss får du en stylist som inte är bunden till någon specifik butik eller kedja och behöver alltså inte gynna någon annan än enbart dig!
GRUPPSHOPPING1500:-Läs mer Köp
PERSONAL SHOPPING3900:-Läs mer Köp
GARDEROBSPLANERING SHOPPING HALVDAG3900:-Läs mer Köp
GARDEROBSPLANERING & SHOPPING HELDAG7900:-Läs mer Köp

 

 

Ombokning/avbokning av frisörbehandlingarna enligt följande: klippning, färgning, toning, slingor, permanent och frans och bryn paket ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.
Ombokning/avbokning av hårförlängningar,  bal & festfrisyer, bröllopstjänster och samtliga tjänster under fotograf, sminkös, hårstylist och personal shopper ska ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden.
Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.